Натуральні оболонки для ковбасного виробництва

Підприємство, якому довіряють на внутрішньому,
та європейському ринку натуральних оболонок.

хінкель-когут

Єдиний виробник натуральної ковбасної оболонки в Україні. Підприємство, якому довіряють на внутрішньому та європейському ринку натуральних оболонок. Переробляємо 80% українського ринку сировини натуральної свинячої оболонки.

Наш досвід дозволяє нам підтримувати широкий спектр асортиментної пропозиції, адресованої нашим клієнтам як в країні, так і за кордоном. Лише свіжа черева, найкращої якості та завжди у навності.

Основна діяльность фірми – переробка, калібрування, сортування свинячої, яловичої та баранячої череви. Окрім стандартного переліку готової продукції, ми виконуємо також спеціальні замовлення клієнтів, пристосовані до їхніх потреб.
Підприємство працює відповідно до системи HACCP, що забезпечує постійний контроль. Щоб забезпечити найвищу якість нашої продукції, ми постачаємо її власним холодильним транспортом безпосередньо клієнту або користуємося послугами перевірених логістичних фірм.

Підприємство у цифрах

20+

років плідної праці та досвіду

350+

висококваліфікованих співробітників на підприємстві

100%

орієнтованість на потреби клієнта

500+

задоволених
клієнтів

Каталог продукції

Наші партнери
та клієнти

Підприємство «Хінкель-Когут» ставить собі за мету постачати лише якісну сировину — і саме це приваблює багатьох клієнтів.

Наші контакти

Телефон

+38 (097) 790-86-03

Бухгалтерія

infohk77@gmail.com

Адреса

Україна, 81500
Львівська область
м. Городок
вул. Перемишльська, 95г

Інформація
ТзОВ «Хінкель-Когут»